“Це абсолютний рекорд”: Ольга Сумська розповіла про абсолютно новий досвід у своїй акторській кар’єрі

Незабутнім вечором назвав виставу за участі Ольги Сумської актор Тарас Цимбалюк. Артистка зіграла роль судді, з якою доведеться зустрітися кожному.

Під час останніх показів вистави “Основний інстинкт” у Жовтневому палаці в Києві трупу підсилила відома акторка Ольга Сумська. Зокрема, завдяки і цьому фактору, команді, що працювала над постановкою вдалося встановити абсолютний рекорд — повний аншлаг у “Жовтневому”.

“Це був незабутній вечір! 1500 глядачів — це абсолютний рекорд за нашу, майже дворічну театральну історію”, — написав після вистави актор Тарас Цимбалюк.

За словами зірки серіалу “Спіймати Кайдаша”, це сталося й завдяки тому, що кманду підсилила Ольга Сумська. Вона грала роль судді, “з яким доведеться зустрітись кожному”.

Актор привітав Ольгу з прем’єрою та розповів, що протягом кількох останніх показів вистави трупі вдалося зібрати 150 тисяч гривень на допомогу захисникам. Вони закрили збір для підрозділу “КРАКЕН”.

Ольга Сумська зіграла у виставі, що встановила абсолютний рекорд
Ольга Сумська зіграла у виставі, що встановила абсолютний рекорд

Тарас Цимбалюк анонсував показ “Основного інстинкту” та ще однієї вистави (“Наші Кайдаші”) під час гастрольного туру за кордоном. Виступи команди плануються в Нідерландах, Польщі, Чехії, Австрії. Під час цих вистав також буде продовжено збори для українських військових.

Ольга Сумська подякувала трупі за підтримку та дружню зустріч в акторському колективі.

“Дякую вам, мої прекрасні колеги! Ви — найкраща команда у світі! Також уклін нашим дорогим глядачам, які долучаються до зборів для захисників”, — написала акторка під постом Цимбалюка в Instagram.

Останнім часом 57-річну Ольгу Сумську можна часто побачити в компанії 34-річного Тараса Цимбалюка. Крім роботи на спільних майданчиках вони позують для фото на світських подіях. Наприклад, акторка виклала в мережу світлини і відео з Одеського кінофестивалю, на яких її обіймає Цимбалюк.

Ольга Сумська зіграла у виставі, що встановила абсолютний рекорд
Ольга Сумська зіграла у виставі, що встановила абсолютний рекорд

Щоправда, після цього Ольга Сумська виклала відео з чоловіком, Віталієм Борисюком, який два тижні тому відсвяткував 61-річчя.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.