Тіна Кароль, Оля Полякова, Даша Астаф’єва: українські зірки, яким вдалося “скинути зайве” на літо 2024

Щоб дізнатися про секрети правильного харчування та безоплатно отримати поради зіркових тренерів, достатньо просто слідкувати за соцмережами деяких селебрітіз.

Як тримати себе в формі — одвічне питання для багатьох.Особливо це актуально для селебрітіз, кожну світлину яких прискіпливо оцінює публіка. Більшості зірок вдається тримати себе в стабільній вазі.

Хтось це робить завдяки порадам відомих тренерів, хтось — завдяки персональним дієтологам. Часто це вартує немалих коштів. Утім, деякі поради селебрітіз їхні підписники можуть взяти на озброєння. І це абсолютно безплатно.

Цього сезону на 8 кілограмів вдалося схуднути Олі Поляковій. Тепер співачка допомагає покращити форму іншим. Зокрема, разом зі своїм тренером на вихідних співачка влаштовує безоплатні заняття в київських парках. Прийти може кожен охочий — слідкуйте за оновленнями на сторінці Полякової в Instagram.

Оля Полякова та Даша Астаф'єва розповіли, як їм вдалося схуднути
Оля Полякова та Даша Астаф’єва розповіли, як їм вдалося схуднути

Тіна Кароль скинула 5 кілограмів ще минулого року. Співачці вдалося зробити це завдяки корегуванню свого раціону. За словами Кароль, вона намагалася схуднути періодично з 15 років, утім лише зараз їй вдається тримати себе в формі без особливих зусиль. “Уся справа — в інсуліні”, — говорить Тіна. Підібравши дієту, яка дозволяє тримати правильний баланс цукру в крові, можна швидко схуднути без шкоди для здоров’я.

Даша Астаф’єва часто викладає в мережу поради щодо здорового харчування та спортивних вправ на різні групи м’язів. Наприклад, співачка радить, щоб корисна їжа радувала вас не лише смаком, а й виглядом. Як зразок сніданку Астаф’єва виклала салат та морепродукти (креветки, кальмар, редиска, огірки, помідори чері, авокадо).

“Кольори мого ранку”, — написала Даша під постом зі світлиною, що зображає її типовий сніданок.

Оля Полякова та Даша Астаф'єва розповіли, як їм вдалося схуднути
Оля Полякова та Даша Астаф’єва розповіли, як їм вдалося схуднути

Минулого року помітно схудла співачка Alyosha. Утім, дружина Тараса Тополі не мала на меті знизити вагу до 44 кілограмів. Співачка схудла через стрес, але запевнила, що не хворіє на анорексію й намагається більше їсти.

Оля Полякова та Даша Астаф'єва розповіли, як їм вдалося схуднути
Оля Полякова та Даша Астаф’єва розповіли, як їм вдалося схуднути

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.