“Щаслива жінка некрасивою не буває”: Наталія Могилевська виправдалася за провал свого марафону зі схуднення

Невдача Наталі Могилевської при спробі схуднути не засмутила співачку і не змусила її зупинитись. Наразі зірка перебуває у пошуках правильного шляху до ідеальної фігури.

Поки одні зірки прокидаються о п’ятій ранку, годинами працюють у спортзалі та снідають легкими салатиками, вона їсть тортики та святкує. Наталя Могилевська планувала провести марафон зі схуднення, щоб “скинути зайве”, але співачка святкувала день народження і вирішила, що дієта почекає.

На думку Могилевської, гарні люди — це не обов’язково стрункі, гарні — це щасливі.

“Мій марафон “Богиня до Дня народження” провалився. Попри це, впевнена — щаслива жінка некрасивою не буває. Це факт”, — написала Наталя.

Більшість підписників співачки погоджуються з цією думкою. У коментарях вони пишуть, що Наталя Могилевська просто “світиться від щастя” з того часу, як почала жити зі своїм обранцем Валентином та виховувати двох доньок. Завдяки цьому вона має чудовий вигляд — щастя Могилевській личить, вважають користувачі соцмереж.

Наталя Могилевська розповіла, чому провалився її марафон зі схуднення
Наталя Могилевська розповіла, чому провалився її марафон зі схуднення

Хоча співачка планувала скинути кілька зайвих кілограмів, їй вдалося схуднути на 3 кіло. Потім вона знову їх набрала. Утім артистка не сумує. Вона добре провела час на вечірці з нагоди свого дня народження, де стейки смажив її чоловік. Також Наталя дозволила собі кілька улюблених десертів.

Наталя Могилевська розповіла, чому провалився її марафон зі схуднення
Наталя Могилевська розповіла, чому провалився її марафон зі схуднення

Що ж до боротьби за підтягнуту фігуру, то співачка обіцяє повернутися до неї згодом. Сім років тому Наталя Могилевська вразила всіх своїм неймовірним перевтіленням. До участі в шоу “Танці з зірками” вона помітно схудла. Також співачка змінила зачіску. Новий образ високо оцінили фанати виконавиці.

Тоді Могилевська написала книгу про те, як їй вдалося досягнути результату. Зірці, зокрема, допомогли танці.

Наразі співачка планує вивчити, що нового з’явилося в індустрії схуднення, здорового харчування та спорту, а потім — зайнятися собою. І, хто знає, можливо скоро світ побачить нова книга Наталії Могилевської.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.