По стопах батька: Шевченко розповів, де зараз його сини від американки і хто з них мріє стати зіркою футболу

Великий український футболіст Андрій Шевченко розповів, де зараз його сини та хто з них вирішити йти стопами свого батька – повторює його кар'єра та приїхав до України.

Андрій Шевченко став успішним не лише у своїй кар’єрі, чоловік має велику родину – дружину та чотирьох синів, яких вони виховали разом.

Нещодавно пара відсвяткувала 20 років разом, за цей час у Крістен Пазік та Андрія Шевченко народилось чотири сини – у 2004 році Джордан, у 2006 Крістіан, у 2012 Олександр та у 2014 Райдер-Габліель.

Діти мають американське громадянство, але один із синів нещодавно подав документи на отримання українського громадянства, що успішну вдалось. 17-річний Крістіан зараз проживає в Україні та не просто так отримав громадянство – він хоче стати схожим на батька та спробувати повторити його кар’єру, в чому сина дуже сильно підтримує батько.

Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів
Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів

Нещодавно Андрій Шевченко публікував, як зустрівся зі своїм сином на футбольному тренуванні – зараз хлопець вже грає за українську збірну, правда, поки що лише юнацьку, але в нього все попереду. Зворушливі фото з батьком на полі, де Андрій обіймає свого сина, перед яким ще весь світ футболу лише попереду.

Його син зараз виступає під номером “7”, як колись і сам Андрій, тому, на полі він бачить зараз молодого себе, амбіційного та з жагою перемагати.

Зараз троє синій Андрія проживають у Лондоні, молодші ходять до школи, а старший вже здобуває освіту у вищому навчальному закладі.

Старший син Джордан вже проживає окремо від батьків та навчається в університеті в США.

Молодші сини не дуже сильно цікавляться футболом, як Крістіан, проте завжди залюбки грають разом зі своїм батьком.

Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів
Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів

За середнього сина Крістена відомо, що хлопець вже давно займається спортом, особливо футболом, хлопець вже має не аби який досвід: розпочав свою кар’єру в академії лондонського “Челсі”, а потім став гравцем “Вотфорда”, з якою вони разом посягли вже 10 місце на Чемпіоншипі.

І зовсім нещодавно кар’єра молодого хлопця закрутилась навколо українського футболу. Можливо син зможе повторити батьківську долю та стати відомим та успішним футбольним гравцем.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.