З “Нового каналу” на 1+1: чому телеведучі Ольга Фреймут, Лідія Таран і Юрій Горбунов змінили місце роботи

Телеведучі Лідія Таран, Юрій Горбунов та Ольга Фреймут розповіли, чому змінили своє місце роботи й "проміняли" Новий канал на 1+1 - стали ведучими нових проєктів.

Канал 1+1 зараз один із найпопулярніших каналів в Україні, який має дуже багато власних проєктів, вони зараз попереду всій та є провідними у сфері новин.

Юрій Горбунов довгий час був ведучим на Новому каналі та постійно проводив ранкове шоу “Підйом”, на цю програму у нього пішло багато років – понад 5-ти.

Але у 2006 році Юрій вже став ведучим на іншому каналі – 1+1 та протягом довгого часу був також ведучим ранкового шоу “Сніданок”. Тоді зірка коментував, що для нього це велике шоу, у якому він знаходить себе, постійно тримається у тонусі й продовжує бути в курсі всіх новин.

Проте до ранкового шоу Юрій Горбунов повернувся не так давно – це сталося влітку 2022 року, чому він дуже зрадів.

“Для мене повернення в ранкову програму – це як повернення до альма-матер, до витоків”.

Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи
Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи

Лідія Таран у сфері телебачення ще з 1998 року та на початку вона працювала також на Новому каналі, вона також, як і Горбунов деякий час вела ранкову програму “Підйом”. Потім телеведуча працювала деякий час на 5 канала вела програму новин, і врешті, також перейшла до каналу 1+1, де була довгий час ведучої новин.

Після початку повномасштабного вторгнення телеведуча переїхала разом зі своєю донькою до Франції та довгий час записувала сюжет як міжнародний журналіст та продовжувала працювати з компанією.

Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи
Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи

Ольга Фреймут також мала можливість на початку попрацювати на Новому каналі, а потім вирішила все ж таки перейти до каналу 1+1, все це сталось через те, що жінка мала конфлікт з піар-відділом компанії, який зробив їй “неприємності” за словами телеведучої.

Тому ведуча погодилась на співпрацю з іншим каналом та почала нове життя в цій сфері. Ольга тоді прокоментувала, що остання крапля стала невдала обкладинка, яка натякала на дофантазування, що викликало обурення у ведучої та вона прийняла рішення піти звідти:

“Чим більше ти лаєшся, тим гірше вони тобі роблять”.

Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи
Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.