Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.

Останнім часом 77-річна Софія Ротару не балує прихильників публікаціями в Інстаграмі. Та в день пам’яті своєї матері зробила виключення. Згадавши найближчу родичку, виклала у своїй Інстаграм-сторіз спільну світлину.

Звісно, зроблена вона була зо 3 десятиліття тому. Але чудово проглядається схожість між співачкою та її матусею. Однакові очі, однакові губи, однакові посмішки. Попри те, що Олександра Іванівна все життя прожила в селі й залишилася простою сільською жінкою, а донька мала можливість користуватися послугами найдорожчих косметологів, виглядають жінки майже однаково.

Софія Ротару показала свою маму, на яку дуже схожа

Пані Олександра, якої не стало 16 вересня 1997 року, якби жила, то 17 квітня відзначила б 104-річчя. Мама й доня позують для фото на тлі гарної природи. Молодша ніжно обіймає старшу. Софія Михайлівна, на відміну від колишніх фото матусі, цю не підписала. Просто поставила емоджі у вигляді червоного серця.

Олександра Іванівна протягом життя не змінювала стиль одягу. Вбрана у хустку, однотонну сукню. Замість деяких зубів жінка мала золоті коронки. У вушках – скромні золоті сережки, напевно, подаровані донькою.

За своє непросте життя жінка з чоловіком виховали аж шестеро дітей. Старша Зінаїда осліпла внаслідок хвороби. Другою народилася Софія. Саме Зіна наполягла, щоб Соня ходила до музичної школи, й таким чином проклала їй майбутню дорогу на сцену.

Є ще двоє менших братів та сестер. Хлопці залишилися жити в рідному селі Маршинці. А молодші сестрички Лідія та Ауріка перебралися, відповідно, до Чернівців та Києва.

Популярне

Схожі статті

“Що не поділив із першою і чому приховав весілля з другою”: Сергій Притула не любить говорити про особисте

43-річний Сергій Притула не любить говорити про особисте життя. Навіть друге весілля зіграв в умовах особливої таємничості. Та все ж дещо із життя шоумена-волонтера вдалося дізнатися.

Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Баклажани по-середземноморськи: таку закуску не гріх і гостям подати – здивуються та запишуть рецепт

Якщо хочеться взяти звичайні продукти й приготувати щось екзотичне, скористайтеся рецептом баклажанів по-середземноморськи. Така подача неабияк захопить всіх присутніх за столом.