“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Попри те, що прожила на світі вже 45 років, Ані Лорак продовжує уявляти себе маленькою дівчинкою, якою була у руках продюсера Юрія Фальоси. Вдягається зірка-зрадниця відповідно до своїх дитячих фантазій.

Ось і цього разу на якомусь із концертів співачка вбралася у чорний піджак. А спідничка виявилася настільки короткою, що її було практично не видно. Складалося враження, що Лорак узагалі без неї.

Лєра Кудрявцева врятувала Ані Лорак під сорому на сцені

Лєра Кудрявцева, яка була присутня у першому ряду глядачів, не стрималася, підійшла до сцени й обсмикнула спідницю, щоб вона показалася з-під піджака. Ані удала, що нічого не трапилося.

А колишня подружка Сергія Лазарєва навіщось показала присутнім відразу два промовистих жести з середніми пальцями, трішки повигиналася під музику та врешті повернулася на своє місце до глядачів, які не сиділи на стільцях, а завзято витанцьовували під співи Лорак із партнером.

Лєра Кудрявцева врятувала Ані Лорак під сорому на сцені

Коли Кудрявцева виклала шматочок відео з цим інцидентом у своєму Інстаграм-акаунті, більшість підписників захопилися вчинком подруги Лорак. Хоча це з якого ракурсу подивитися – чи був це дружній порятунок, чи навпаки акцент на невдало підібраному концертному костюмі.

Щодо української виконавиці, всі висловили однозначне “фе”. Мовляв, Ані вже давно втратила совість та виглядає позорищем. Лорак порадили брати приклад із Кудрявцевої та обирати спідниці нормальної довжини. Водночас за непристойний жест ведучу мало хто засудив.

Популярне

Схожі статті

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку, але МЗС України з цим незгодне: що відомо про скандал

Аліна Гросу полюбляє епатувати публіку. Ось і цього разу зробила відеорепортаж із будинку мера Нью-Йорка й сповістила, що стала представницею української культури. МЗС спростувало цю інфу.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.