Квартира в новенькому ЖК за 100000 грн на місяць: як виглядають апартаменти Олега Винника у Німеччині

Останні 2,5 роки український артист Олег Винник проживає в Німеччині. Там він зупинився у новенькому житловому комплексі і проживає у просторій квартирі.

До 2022 року Олег Винник був зіркою номер один в Україні. Він мав цілу армію прихильниць, їздив з концертами по міста України і випускав хіт за хітом.

Та після початку повномасштабної війни в Україні співак втік до Німеччини і на довгий час зник з інфопростору. Так, його кар’єра довго стояла на паузі. Та нещодавно Винник вирішив, що прийшов час повертатися на сцену. Артист, який останні 2,5 роки взагалі не з’являвся в Мережі, почав давати інтерв’ю, записувати відео до прихильників і анонсував вихід нової пісні та тур по країнах Європи.

Український співак Олег Винник чесно зізнався, що думає про свого двійника Андрія Кравченка
Олег Винник показав квартиру, в якій проживає у Німеччині

Так, нещодавно Винник показав, як вирощує помідори на терасі апартаментів, в яких живе. Таким чином артист “засвітив” житловий комплекс, де він проживає в Берліні.

Папараці пабліку “Вогник” відсежили, де проживає Винник. За даними видання артист проживає на околиці Берліна, в районі Шарлоттенбург. Відомо, що оренда квартири в цьому житловому комплексі складає не менше 2 тисяч доларів на місяць ( близько 100 тисяч гривень).

 Олег Винник показав квартиру, в якій проживає у Німеччині
Олег Винник показав квартиру, в якій проживає у Німеччині

Винник живе на останньому поверсі багатоповерхового будинку, де на терасі можна помітити ті самі посаджені помідори, якими співак хизувався в Мережі. Крім того, підтвердженням того, що там дійсно живе Винник є напис навпроти дзвінка. Так, там німецькою написане прізвище артиста, а також назву його компанії компанії RockSoulana Music.

Олег Винник показав квартиру, в якій проживає у Німеччині
Олег Винник показав квартиру, в якій проживає у Німеччині

Нагадаємо, Олег Винник запевняє, що його виїзд за кордон пов’язаний з його важкою хворобою. Співак підкреслює, що був змушений поїхати в Німеччину та проходити там лікування. При цьому артист жодного разу не назвав свого діагнозу. Також дивним є те, що рішення їхати на лікування співпадає з початком повномасштабної війни в Україні. При цьому колишній продюсер Винника запевняє, що ніякої хвороби у артиста немає і не було. Таким чином Олег просто хоче виправдати свою втечу.

Популярне

Схожі статті

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.

Тіну Кароль назвали “стервом”, а Потапа – зарозумілим: спливла правда про їхню поведінку на “Голосі країни”

Молодий співак DIBROVA, який був учасником "Голосу країни" розповів, якими в реальному житті є Тіна Кароль та репер Потап. Артист залишився розчарованим у тренері, якого він обрав на проєкті.

Сніданок на всі випадки життя: омлет в лаваші з улюбленою начинкою – без помідорчиків не обійдеться

Якщо набридло готувати щодня на сніданок яєчню, трішки удоскональте страву. Загорніть омлет у лаваш і додайте начинку. Часу на приготування піде небагато, натомість отримаєте справжню смакоту.