“Я розбила серце”: Настя Каменських
 спантеличила зізнанням про особисте життя і повернення до колишнього

Українська виконавиця Настя Каменських заінтригувала шанувальників зізнанням про особисте життя. Артистка натякає, що розбила комусь серце. Але хто ще присутній в цій любовній драмі?

Настя Каменських – одна з найпопулярніших українських співачок, яка завжди викликала інтерес своєю творчістю, стилем та особистим життям. Однак, артистка рідко розкриває подробиці своїх стосунків, що тільки підживлює інтерес шанувальників.

Настя Каменських чесно зізналася, кому вона розбила серце
Настя Каменських чесно зізналася, кому вона розбила серце

Неодноразово журналісти намагалися отримати від Насті відповіді на питання про її сімейне життя з чоловіком, відомим музикантом і продюсером Потапом. Попри прямі запитання, співачка завжди вміло уникала зайвих коментарів. Чутки про можливе розлучення Каменських та Потапа ходять уже давно, оскільки пара мешкає в різних країнах і рідко з’являється разом на публіці.

Фанати почали звертати увагу на відсутність спільних світлин у соцмережах та рідкісні спільні появи на заходах, де обидва артисти присутні. Це тільки підливало олії у вогонь, і з часом почали з’являтися припущення про розрив між зірковим подружжям. Проте в одному з недавніх інтерв’ю Настя спростувала ці чутки, заявивши, що розлучатися не планує. Однак певні шанувальники все ж залишаються впевненими, що артисти щось приховують, і ця історія має більше нюансів, ніж здається на перший погляд.

Потап і Настя Каменських не поспішають розповідати правду про стосунки
Потап і Настя Каменських не поспішають розповідати правду про стосунки

Нещодавно в своєму Instagram Каменських зробила анонс нової пісні та супроводила його цікавим коментарем, який лише посилив інтерес до її особистого життя. Настя звернулася до підписників із запитанням:

“Хто з вас відчуває, що кохання – це найбільша залежність? А хто хоч раз повертався до колишніх? Скоро розкажу ще одну цікаву історію”.

Ці слова одразу ж викликали хвилю обговорень, а шанувальники почали висувати припущення, кого саме мала на увазі співачка.

Особливо активно обговорювали те, що в новій пісні Настя натякнула на те, що «розбила серце своєму ексу». Фани почали здогадуватися, чи не йдеться тут про Потапа, враховуючи, що їхній шлюб останнім часом під пильною увагою громадськості. Більше того, в мережі активно ширилися чутки про те, що Каменських начебто спіймала Потапа на зраді, і не з будь-ким, а з близькою подругою Насті – Анною Андрійчук. Це могло пояснити раптове припинення спілкування між дівчатами, адже вони навіть відписалися одна від одної в Instagram.

Ці чутки підігріли інтерес до особистого життя Каменських, але водночас почали з’являтися нові спільні світлини Насті й Потапа. Це змусило шанувальників замислитися, чи пара дійсно відновила стосунки, чи все це – лише показовий крок для громадськості. Фани висловлюють різні припущення: одні вважають, що зіркове подружжя таки змогло знайти спільну мову, інші ж впевнені, що артисти намагаються зберегти ілюзію гармонійних стосунків.

Стало відомо правду про розлучення Каменських і Потапа
Стало відомо правду про розлучення Каменських і Потапа

Справжньою інтригою стало те, що Настя пообіцяла невдовзі поділитися «ще однією цікавою історією». Підписники з нетерпінням чекають, коли артистка відкриє завісу таємничості та розповість, кому ж вона насправді розбила серце, і чи справді мова йде про Потапа.

Популярне

Схожі статті

Боб-каре, піксі чи довжина: Олена Кравець з “Кварталу 95” відростила волосся після трендових стрижок (ФОТО)

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у "Квартал 95"?

“Величезний дар для мене”: Кацурін зізнався, які почуття має до Наді Дорофєєвої. З колишньою так не було

Український ресторатор Михайло Кацурін публічно зізнався, які насправді почуття має до своєї нової дружини, Наді Дорофєєвої. Чим саме артистка "зачепила" чоловіка?

Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.