Донька Лілії Ребрик не лише в кіно знімається, як мама: танцює на професійній арені, як тато Андрій Дикий

У житті старшої доньки Лілії Ребрик сталася видатна подія. Діана Дика у свої 12 років взяла участь у великому турнірі в Лондоні. На паркет вийшла разом із новим партнером Микитою Руденком.

Більше за всіх, напевно, переживала матуся. Лілія Ребрик хоч і раділа видатній події у житті доньки, але й хвилювалася чимдуж. Адже для 12-річної Діани це перший конкурс такого рівня.

До того ж нікого з рідних у цей момент не було поряд – ані матусі, ані татуся. Тільки партнер по бальних танцях. Та й то новий – з Микитою вони почали танцювати зовсім недавно.

Донька Лілії Ребрик вийшла на паркет у Лондоні

Тож маленькій танцівниці було непереливки. Але Діані все вдалося. Мабуть, відчувала родинну підтримку крізь тисячі кілометрів. Ребрик сама здивувалася, побачивши доньку на лондонському паркеті. Матуся не стримувала емоцій:

“Красиві, граціозні, старанні, зосереджені! Я, мабуть, свою Діану і не знаю такою зібраною!”

Отже, все вдалося на вищому рівні. Дика не підвела батька-хореографа й показала всі свої можливості на International Dance Festival 2024. Звісно, в батьків з’явився ще один привід для гордості за талановиту доньку.

Донька Лілії Ребрик вийшла на паркет у Лондоні

Молодшим сестричкам 6-річній Поліні та 6-місячній Аделіні є з кого брати чудовий приклад. Та якщо танцювальний талант Діана успадкувала від татуся, то акторський, напевно, від мами.

Дівчинка вже встигла знятися в 6 стрічках. І не лише в епізодах, але й у головних ролях. Побачити доньку Лілії Ребрик можна, зокрема, у “Формулі щастя”, “Вірній подрузі”, “Сонячному листопаді”, “Серці матері”.

Чекаємо від талановитої Діани Дикої нових здобутків як у танцях, так і на телеекранах. А оцінити маленьку зірочку вже спромоглася Ольга Сумська, яка назвала рухи дівчинки та її партнера “божественними”. Гріша Решетнік оцінив виступ пари на паркеті як “надзвичайно елегантний”. Алла Мазур теж надихнулася бальним танцем пари, визначивши його “напрочуд гарним”.

Популярне

Схожі статті

Беру 1 склянку олії та 2 яйця і замішую тісто на вертути: з карамельними яблучками виходять нереально смачні

Такі вертути з карамельними яблуками дуже поширені в Одесі. Тепер ми всі можемо насолодитися хрумким смаком листкового тіста з карамельними яблучками, запеченими у духовці.

Не мобілізований, але підготовлений: Андрій Джеджула планує стати асом у захисті неба над Києвом

Андрій Джеджула вбрався у піксель і відбув на військовий полігон. Та шоумен не став військовослужбовцем ЗСУ, а долучився до добровольчого підрозділу захисників неба.

Спробувала закуску в ресторані – тепер постійно готую вдома і на свята: грибний паштет з пікантними нотками

Осінь – це сезон грибів. З них можна приготувати безліч смачних страв, одна з яких – грибний паштет. Закуска легка в приготуванні, але смак вартий мільйонів компліментів.