Ціна свободи: адвокат назвав суму, яка допоможе Михайлу Єфремову уникнути в’язниці

Михайло Єфремов зараз перебуває під слідством після того, як став винуватцем смертельного ДТП в Москві. Адвокати назвали суму, яка допоможе акторові уникнути в'язниці.

8 червня російський актор Михайло Єфремов сів п’яним за кермо свого джипа. Він став винуватцем смертельного ДТП, яке сталося на Смоленській площі в Москві.

Актор зараз перебуває під домашнім арештом, поки триває слідство. Єфремову загрожує від 12 до 20 років позбавлення волі.

Однак іменитий російський адвокат Павло Левшун в інтерв’ю “Комсомольській правді” розповів, скільки повинен заплатити артист, щоб уникнути тюремного терміну.

Ціни свободи Єфремова, за словами адвоката, дорівнює 100 мільйонам рублів. Цю суму актор повинен заплатити родині загиблого водія Сергія Захарова. Як додав Левшун, своє каяття треба доводити не словами, а діями.

При цьому адвокат уточнив, що грошова компенсація не гарантує звільнення Єфремова від в’язниці, а може лише пом’якшити судовий вирок.

Нагадаємо, що сам Михайло Єфремов визнає свою провину і готовий понести покарання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.