Весілля Тіни Кароль: співачка зворушила шанувальників весільним відео

15 червня Тіна Кароль відсвяткувала би річницю весілля з Євгеном Огірем.

15 червня 2008 року українська співачка Тіна Кароль офіційно уклала шлюб зі своїм продюсером Євгеном Огірем. Пара прожила разом усього п’ять років — в 2013-від Євген пішов з життя після боротьби з раком шлунку.

На честь світлої дати, річниці весілля, артистка вирішила поділитися зі своїми шанувальниками рідкісними кадрами з “дня народження” їхньої сім’ї . У своєму особистому блозі в мережі Instagram Кароль виклала архівне відео. На ньому зображені кадри з весілля — молодята щасливо цілуються і п’ють шампанське.

Весілля складалася з кількох частин: Огир і Кароль таємно розписалися в Києві, а після влаштували пишний банкет-вечірку на Мальдівах в колі найближчих друзів і родичів.

По поверненню з жарких країн, Євген і Тіна повінчалися в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. Як говорила сама співачка, для неї це було найважливішою подією, так як вона віруюча людина.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.