Жінка на мільйон: що на сьогодні відомо про дружину Олега Винника

Олег Винник намагається не афішувати своє особисте життя, тому дуже ретельно приховує свою половинку від очей фанатів та журналістів. Ми зібрали усю інформацію, яка відома про дружину виконавця.

Серце співака підкорила його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Її сценічний псевдонім – Таюне і вона вже на протязі багатьох років супроводжує Олега під час усіх його виступів. У ЗМІ пишуть, що вони давно одружені, втім сам Олег ніколи не підтверджував і не спростовував цю інформацію.

Неодноразово в медіа навіть з’являлася інформація про те, що Олег і Таїсія разом приїжджали в рідне село Олега, що в Черкаській області.

“Як холостий, якщо вони сюди разом приїжджали! І картоплю вибирали, і гуляли, і віталися “, – цитують в медіа односельчан Олега.

Відомо, що Таїсії Сватко – 43 роки і вона молодша виконавця на один рік. Кажуть, що вони познайомилися ще в студентські роки і одружилися на початку дев’яностих. Як повідомлять у різних джерелах, весілля «гуляли» на два села – нареченої і нареченого. Гостям довелося долати 100 кілометрів, щоб привітати молодят.

Також є інформація, що в Німеччині Олег має дорослого сина.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Красуні під «40»: Падалко, Лорак, Таран поділилися секретами краси

Нагадаємо, Андрій Данилко вперше розповів про відносини з мамою Вєрки Сердючки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.