Син Михайла Єфремова Микита вперше прокоментував смертельне ДТП за участю його батька: “Тато, я тебе дуже люблю “

Микита Єфремов вперше вийшов на зв'язок після смертельного ДТП, яке влаштував його батько у Москві. Молодий актор опублікував пост з вибаченнями у своєму особистому блозі.

8 червня Михайло Єфремов сів п’яним за кермо, в результаті чого він став винуватцем смертельного ДТП на Смоленській площі в Москві. Водій автомобіля “Лада” Сергій Захаров, в який врізався актор помер в лікарні вранці 9 червня.

Сам винуватець аварії вийшов вперше на зв’язок через чотири дні після трагедії. Єфремов записав відеозвернення до своїх шанувальників і сім’ї потерпілого. “Зрадив я вас”, — коротко сказав артист в кінці своєї промови.

Багато зірок висловилися з приводу трагедії в ЗМІ, або офіційних мережах. Дочка Єфремова Анна-Марія також з моменту аварії регулярно коментувала ситуацію навколо її батька. Як сказала дівчина, вона розчарована в батькові, але впевнена, що він чесна людина і чесно понесе своє покарання.

Через 9 днів після ДТП вперше вийшов на зв’язок і 32-річний син Михайла Микита. У своєму особистому блозі він опублікував фотознімок разом з батьком.

Снимок с Instagram Никиты Ефремова
Знімок з Instagram Микити Єфремова

Молодий актор висловив свої співчуття сім’ї загиблого Сергія Захарова та побажав мужності всім, кого торкнулася ця трагедія.

За словами Микити, йому боляче від того, що сталося. “Тато, я тебе дуже люблю. Сподіваюся, що ти приймеш наслідки гідно”, — написав Єфремов молодший.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.