(ВІДЕО) Алла Пугачова з дочкою і сином зворушливо привітали Максима Галкіна з днем народження

18 червня пародист і телеведучий Максим Галкін відсвяткував свій 44 день народження.

Гуморист і телеведучий Максим Галкін відсвяткував свій день народження в колі улюбленої сім’ї — дружини Алли Пугачової і дітей, двійнят Лізи і Гаррі.

Як відомо, зіркова сім’я продовжує дотримуватися режиму карантину, тому не залишає свій маєток в Підмосков’ї. Відповідно, всі свята відзначаються тільки в тісному колі.

Але це не означає, що атмосфера дня народження постраждала або зникла зовсім. Алла Борисівна разом з дітьми подбали, щоб їхній зірковий тато отримав достатньо уваги, подарунків і сюрпризів.

До речі, своїми емоціями іменинник поділився і з шанувальниками в особистому блозі. Галкін виклав відео в Instagram, на якому знято, як Ліза і Гаррі вітають його.

Двійнята разом з мамою чекали Максима у дворі. Вони підготували для тата букет квітів і прочитали вірш з побажаннями і поздоровленнями.

Але і це були не всі подарунки — Галкіну спекли торт, в якому були свічки. Іменинник радісно задув їх і отримав ще один не менш приємний сюрприз — картину із зображенням їхнього будинку-замку з підписом “З Днем народження, тато”.

До привітань, щоправда у віртуальному світі соціальних мереж, приєдналися також колеги по цеху телеведучого — Аніта Цой, Олександр Малінін, Ігор Крутой, Михайло Галустян, Йосиф Пригожин і багато інших.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.