Ані Лорак повернулася на сцену під час карантину і засвітила відверті наряди

Поки зірки сидять без концертів і масових виступів, вони намагаються утримувати аудиторію архівними відео і фотографіями.

Співачка Ані Лорак теж вирішила ностальгувати зі своїми фоловерами, і показала рідкісні кадри. Вона хай і українська співачка, але вже довгий час живе в Росії, де завойовує довіру мільйонів, і будує успішну кар’єру. Хіти активно виходять і виходили як на українських чартах, так і на російських. Поки роботи над новими проектами немає, артистка публікує в своєму Інстаграм старі ролики з виступів.

Ані Лорак на НСК Олімпійський

На відео співачка в образі римської богині виконує пісню “С первого взгляда”. Цей концерт був кілька років тому на стадіоні НСК Олімпійський.

Ані Лорак на НСК Олімпійський

Фанати відразу стали писати 41-річній співачці компліменти про те, як чудово вона виглядає з року в рік: “Номер просто шикарний і образ крутий. КОЛИ НОВЕ ВІДЕО У ТІК ТОКЕ? ЛЮБИМО ВАС, «поєднала, не пустила нас любов ..» ой, як же я люблю цю пісню, любов всюди .. любов в повітрі, просто дихай .., Як же ми скучили Кароліночка так хочеться на Ваші концерти, Захоплююся Вами і дуже люблю” .

Додамо, що Кароліні 41 рік, і в свої роки вона виглядає чарівно – струнка фігура, відсутність зморшок, довгі ноги. Лорак вже щосили готується до завершення карантину, щоб порадувати фанатів виступами.