Скандальна Лоліта зізналася, що не витримала і на карантині “тусувалася ” з українцями

Не всі зірки під час карантину суворо його дотримувалися і сиділи вдома.

Були й ті, хто підтримував творчі процеси, і намагався не “вибиватися з колії”. До таких належить і скандальна російська співачка Лоліта Мілявська. Днями вона порадувала фанатів залаштунками зйомок кліпу для пісні “Кислород”.

Кліп, знятий дистанційно

У Інстаграмі співачку читають понад два мільйони людей, і для них новина про випуск творчого продукту – кліпу “Кислород” – стала справжнім подарунком. Про зйомки віддалено співачка сама написала на своїй сторінці.

Лоліта планує випустити "карантинний кліп"
Лоліта планує випустити “карантинний кліп”

Як відомо з публікації, збір відзнятого матеріалу відбувався віддалено протягом трьох місяців.

“Без вихідних, у кілька змін працювали дуже класні фахівці і комп’ютер. Щоб зняти 3D, мені потрібно було нанести на обличчя крапки по певних технічних завданнях, нерухомо і без емоцій. Це виявилося складніше, ніж я думала “, – уточнила Лоліта Мілявська, і заінтригувала фанатів своїм новим проектом.

Поки точної дати прем’єри немає, проте виконавиця обіцяє, що це відбудеться найближчим часом. У коментарях фанати пишуть, що вже чекають з нетерпінням появу нового ролика, оскільки це новий і цікавий формат.

Чекати фанатам залишилося не так довго, адже Лоліта уточнила: “Сподіваюся, через тиждень зробимо офіційний вихід у світ”.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.