Соня з Little Big розповіла як їсти і не гладшати: “Я не сиджу на дієтах “

Солістка популярної групи Little Big Софія Таюрська поділилася з підписниками в Інстаграмі секретом своєї форми.

Дівчина опублікувала атмосферне фото, де вона в топі і рваних джинсах лежить на траві, і насолоджується променями сонця. Основна мета цього фото – залучити аудиторію. І у артистки це добре вийшло, адже під постом зібралося багато коментаторів, які захоплювалися фігурою співачки. В публікації вона торкнулася важливої теми – схуднення і контроль ваги.

“Я не сиджу на дієтах, але вже рік як не товстіла “

Співачка Соня Таюрска вирішила висловити свою думку щодо правильного харчування, так як їй в приватні повідомлення пишуть досить багато дівчат з цього приводу. Зірка шокувала – мало того, що вона за останній рік взагалі не набирала вагу, так ще й за час карантину скинула кілька кілограмів.

Соня Таюрскій розповіла про те, як худне
Соня Таюрска розповіла про те, як худне

Таюрска зазначила, що від природи схильна до повноти, і їй з цим складно. Тому намагається бути вимогливою до себе, і не дає організму нічого зайвого. Дисципліна – ось ключ до успіху, за словами Соні.

“Це потрібно постійно контролювати. Це праця! Нічого складного в цьому немає, це питання вибору. У моїй професії дуже важливо добре виглядати, не тому що є якісь стандарти, а в першу чергу для себе “, = розговорилася солістка групи Літл Біг.

Вона зазначила, що коли вага і зовнішній вигляд задовольняють, то вона відчуває себе краще, а робота виходить більш продуктивна. Щоб не обрости боками і “рятувальним кругом” навколо живота, Таюрска радить чітко розписати прийоми їжі, і не перекушувати між ними “на льоту”. Адже це додаткові калорії і навантаження для організму.

Також знаменитість поділилася, що її максимальна вага в житті була 70 кг, мінімальна – 48. Зараз вона важить 55, і хоче скинути 3 кілограми. При цьому вона ніколи не сиділа і не буде сидіти на дієтах, просто дає організму те, що він хоче.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.