Хто буде суддями шоу “Танці з зірками”: стало відомо перше ім’я

Зовсім скоро телеканал "1+1" оголосить імена учасників нового сезону шоу "Танці з зірками", а поки що творці розсекретили першого члена журі.

На початку літа 2020 року представники телеканалу “1+1” оголосили, що підготовка до нового сезону “Танців з зірками” почалася. Першим етапом став строгий кастинг для професійних танцюристів, які складуть пари представникам української сцени, кіно і телебачення на паркеті.

Це вже буде четвертий сезон шоу з моменту його перезапуску в 2017 році. Нагадаємо, що вперше на українських телеекранах “Танців з зірками” з’явилися ще в 2006 році, а першим переможцями стали чинний президент України Володимир Зеленський та Олена Шоптенко.

Владимир Зеленский и Алена Шоптенко
Володимир Зеленський та Олена Шоптенко

Склади журі та учасників кожного разу змінюються і стають все яскравішими. Цього разу творці шоу запропонували фанатам передачі висловити свою думку в соціальних мережах щодо зоряного складу нового сезону.

Поки тривають різні дискусії і обговорення щодо учасників, стало відомо ім’я першого члена журі.

В ефірі “Сніданку з 1+1” Катерина Кухар зізналася, що вже восени буде оцінювати танцювальні навички українських зірок на “Танці з зірками” на “1+1″.

Катерина розповіла, що вже з нетерпінням чекає початку нового сезону, і заінтригувала глядачів, повідомивши, що в суддівському панелі можливі зміни.

Новий сезон буде самим танцювальним в історії, з неймовірними зоряними учасниками, а в суддівському складі теж відбудуться зміни”, — інтригує Катерина Кухар. Нагадаємо, що в третьому сезоні членами журі були вимогливий Влад Яма, емоційний Франсиско Гомес, сувора Катерина Кухар та легендарний Григорій Чапкіс.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.