Ная Рівера з “Хору” пропала безвісти серед озера, її син знайдений один в човні: що сталося на сімейному відпочинку

Актриса серіалу "Хор" (Glee) Ная Рівера безвісти пропала під час прогулянки з сином по озеру. Її чотирирічний малюк був знайдений один в човні серед водойми.

33-річна американська актриса, відома фанатам серіалів за роллю в “Хорі”, пропала без вісті під час сімейного відпочинку з чотирирічним сином.

За даними шерифа округу Вентура в Каліфорнії, актриса орендувала в середу ввечері човен, щоб поплавати по озеру Піру на Півдні штату, неподалік від Лос-Анджелеса. Недалеко від водойми також був знайдений автомобіль, на якому приїхали мама з сином.

Ная Ривера вместе с сыном
Ная Рівера разом з сином

Чотирирічного хлопчика знайшли одного в човні посеред озера. Його рятувальниками стали звичайні туристи, які пропливали повз орендованого водного транспорту Наею Ріверой для прогулянки.

Сина актриси знайшли через три години після того, як вона взяла човен. Хлопчик був одягнений у рятувальний жилет і, ймовірно від стресу, заснув. Пізніше він повідомив поліції, що вони разом з мамою плавали, але вона так і не повернулася в човен.

Поліція штату продовжує пошуки безвісти зниклої актриси. Однак сам шериф висловив думку, що знаменитість могла потонути, тому, зокрема, ретельно переглядають дно озера.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.