Івлеева стріляла з автомата Калашникова по Елджею: з Днем народження, коханий!

Молода зоряна сім'я Івлєвої і Елджея любить з'являтися на публіці, і привертати увагу фанатів ексцентричними витівками.

У День народження Елджея не обійшлося без фокусів і витівок. Блогерша і його дружина Настя Івлеева показала своє вміння стріляти з автомата. Так вона привітала свого коханого. Відео даного заходу з’явилася в Інстаграм.

Івлеева стріляє з “Калаша”

Івлеева стріляє з “Калаша”

Як написала Настя у своєму Інстаграмі: “З днем народження тебе, моя любов! Ми вище всіх земних турбот, переживань, засуджень, правил і того “як треба”! Ми – це окрема Планета! Планета під назвою – довіра, легкість , впевненість, підтримка, таємниця, дружба, пристрасть, сім’я і віра один в одного. Нас не зрозуміти, за нами не наздогнати! Люблю назавжди! Пам’ятай, що ти самий талановитий хлопець на моїй пам’яті, ти можеш більше … куди більше і ти ще раз **** ш! Твоя бомбіта”. Під цими словами зоряна блогерша і телеведуча опублікувала відео зі святкування “паперового” весілля пари.

Вечірка з приводу річниці весілля навела в мережі досить хороший ажіотаж. Шанувальники і хейтери буквально накинулися на Анастасію, і почали звинувачувати її в тому, що вона показушніца, їй важливий тільки хайп, і вона веде себе трохи неадекватно. Деякі навіть радили здатися психіатра.

Очевидно, після таких зауважень зірка повинна вести себе скромніше, але це явно не про Настю.