Що стало з акторами серіалу «Не родись вродливою»: Пушкарьова, Жданов, Клочкова та інші

15 років тому на екрани центральних телеканалів вийшов серіал під назвою "Не родись красивою". Його буквально з перших серій полюбили, як і його героїв.

На честь п’ятнадцятої річниці серіалу і дня народження однієї з його головних героїнь, Неллі Уварової, розповідаємо про те, як змінилося життя героїв за ці роки.

Дурнушка Катя Пушкарьова

Дурнушка Катя Пушкарьова

Зворушлива історія головної героїні Каті привернула мільйони глядачів, і подарувала Неллі величезну популярність. На зйомках вона зустріла свого майбутнього чоловіка – Сергія Пікалова. Він був співрежисером картини.

Пара не надавала особливого розголосу їхньому роману, і одружилися вони далеко від об’єктивів телекамер. Однак зворушлива історія тривала недовго – незабаром пара розпалася через ревнощі з боку Сергія. Ревнощі були цілком виправдані, адже Неллі на той час вже була досить знаменитою, справжньою “фатальною жінкою”. Встигла проявити себе в культових картинах «Адаптація», «М + Ж», «Бумер», «Атлантида».

Андрій Жданов – Григорій Антипенко

Андрій Жданов – Григорій Антипенко

У серіалі директор перспективної компанії закохався в свою не надто привабливу секретарку Катю, “бортанув” симпатичнішу Віку. А ось в житті все було зовсім по-іншому – Юлія Такшина, яка грала роль Віки, і стала його дружиною. Пара завела двох дітей, проте в 2012 році розпалася. Зараз Антипенко холостяк.

Вікторія Клочкова – Юлія Такшина: актриса і модель нарозхват

Як вже відомо, шлюб з Антипенко не склався, зате кар’єра пішла вгору. Серед великих проектів з її участю «Таємне місто» і «Кухня».

У своєму інтерв’ю Такшина одного разу розповіла, що про культовому серіалі в неї найтепліші спогади:

«Про кого ні скажи – тільки тепло. Це як члени твоєї родини: ти радий цих людей бачити завжди », – говорить знаменитість.

Кіра Воропаєва – Ольга Ломоносова: божевільний трудоголік

Кіра Воропаєва – Ольга Ломоносова

Ломоносова вийшла заміж за режисера Павла Сафонова, і народила йому трьох прекрасних дітей – дочок Варю і Сашу, і сина Федю.

За 15 років взяла участь в більш ніж 50 проектах, серед яких «9 місяців», «Чізкейк», «Звіробій».

Роман Малиновський – Петро Красилов: зразковий сім’янин

Роман Малиновський – Петро Красилов

В “Не родись красивою” він зіграв легковажного бабія, а ось в житті він зразковий сім’янин. Хоча варто відзначити, що прийшов він на знімальний майданчик вже прославилися роллю в «Бідній Насті». Петро одружений на актрисі Ірині Шебеко, яка народила йому дочку Олександру. У актора є син від першого шлюбу.

Микола Зорькін – Артем Семакін: завидний наречений

«Ботанік» в житті – повна протилежність. Після екранізації серіалу кар’єра почала стрімко поліпшуватися, а шанувальниці пішли з усіх боків. Однак сім’ї побудувати так і не вдалося.