Поплавський знову засвітився з напівголими студентками: танцював під Потапа

Михайло Поплавський любить потрапляти в центр уваги. Нерідко він з'являється в компанії молоденьких студенток свого вишу, чим і привертає увагу.

Днями один з найбільш епатажних героїв українського шоу-бізнесу показав в популярній соціальній мережі Тік-Ток спекотні танці. Не дивно, що там він в компанії двох молоденьких дівчат. Витанцьовував Михайло під новий хіт репера Потапа Chica Bamboni. Репост на свою сторінку в Інстаграм зробив і сам Потап.

Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа

Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа

На початку місяця відомий український репер і народний артист Потап випустив трек Chica Bamboni, і запустив однойменний челлендж. Зірки української естради стали з радістю знімати короткі танцювальні ролики під цю пісню, що дуже сподобалося прихильникам.

Найзнаменитіший ректор України не міг пройти повз такий марафон, і з радістю підтримав колегу по цеху – дав жару з молодими дівчатами під хіт Потапа.

Як прокоментував зоряний репер Потап: “Ну це Перемога !! @poplavskiy_michail Цей хлопець отримує грант на освіту в Київському Університеті Культури “.