В інтернеті з’явилися фото юної Марини Поплавської

Українській актрисі, зірці «Дизель Шоу» Марині Поплавській 9 березня мало б виповнитися 50 років. У день народження в мережі з’явилися фото юної Марини.
Марина Поплавська
Марина Поплавська

Марина Поплавська народилася 9 березня 1970 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Майбутня зірка українського камеді навчалася на філологічному факультеті Житомирського державного університету імені Івана Франка за спеціальністю «українська мова та література».

Згодом Марина працювала вчителем української мови та літератури в обласному центрі понад  20 років. Паралельно жінка вела місцевий драматичний гурток.

У 1993 році Марину потрапила в команду КВН «Дівчата з Житомира», а вже через чотири роки вони стали учасниками прем’єр-ліги КВН.

Успіх Поплавської помітили в Росії. Так Марина засвітися на скетч-шоу «На трьох», яке транслював телеканал НТВ. В українську гумористичну програму на ICTV «Дизель Шоу»  Марина Поплавська потрапила в 2016 році.

Нагадаємо, Марина Поплавська загинула в автокатастрофі в Київській області.

Аварія сталася 20 жовтня 2018 року близько 5:55 ранку біля села Мила. Автобус з командою гумористичного шоу врізався у вантажівку. Тоді постраждали також інші учасники колективу – актори Яна Глущенко, Євген Сморигін та Єгор Крутоголов.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Погані гени. Зоряні родини, де залежність від алкоголю і наркотиків передалося у спадок.

Нагадаємо, що Вахтанг Кікабідзе розповів, чому ненавидить герб Радянського Союзу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".