Максим Галкін показав, як вчить дітей плавати у власному СПА-центрі

Зоряна пара шоумена і Примадонни кожен день ділиться подробицями свого життя і виховання дітей в Інстаграмі.

Цього разу Галкін вирішив поділитися з аудиторією тим, як вчить плавати своїх малюків. Гуморист опублікував зворушливе відео з сімейного архіву – Гаррі і Ліза у власному басейні плескатються у воді.

Гаррі і Ліза не дають нудьгувати зоряним батькам

Галкін показав власний СПА
Галкін показав власний СПА

Папа Максим на своїй сторінці розповів і показав, як син і дочка вчаться плавати в їх критому басейні. Фоловерам впало в око те, що власний СПА має інтер’єр китайського імператорського палацу: “Дорого-багато “, – пишуть підписники.

Як зазначає зоряний тато, Лізі досить легко дається плавання. Вона талановито балансує на дощечці і відмінно пірнає. А Гаррі прекрасно себе почуває на батькових плечах.

Крім цього, нещодавно Пугачова і Галкін засвітили свій шикарний особняк і розкішний сад поруч з ним. Шанувальники захоплюються тим, як зоряна пара з величезною різницею у віці зберігає ідилію, і є прикладом для інших.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.