Як сісти на шпагат: Надія Мейхер поділилася діючими порадами

Як сісти на шпагат — питання, яким задаються тисячі дівчат і жінок. Красива розтяжка — це завжди красиво, елегантно і жіночно. Екс- "ВІА Гра" Надія Мейхер добре знає, як швидко навчитися володіти своїм тілом, адже вона професійно займається танцями з раннього дитинства.

Надія Мейхер не з чуток знає, як правильно володіти тілом і своїми рухами закохувати в себе. Вона з дитинства займається танцювальним мистецтвом і ніколи б не подумала, що життя приведе її на сцену в якості співачки.

Ще в юному віці Мейхер була справжньою знаменитістю в рідному Хмельницькому. Вона працювала в місцевому театрі, коли туди приїхав з концертом Валерій Меладзе. Саме від організаторів Надя дізналася, що його брат Костянтин планує створити новий жіночий колектив. Тоді ще 18-річна танцівниця вирішила випробувати удачу і відправила свої фото продюсерам — як показав час, удача була на її боці.

На сцені і в кліпах “ВІА Гри” Надя закохувала шанувальників своїми рухами і пластикою — роки танців не пройшли дарма і навчили Мейхер добре триматися перед слухачами і глядачами.

Після того, як вона пішла з колективу, співачка знову активно почала займатися танцями. Зараз вона не пропускає жодного заняття з балету. Крім того, вона навіть ставить власні музичні спектаклі з танцями.

Надежда Мейхер
Надія Мейхер

У своєму мікроблозі артистка розповіла, що для шпагату потрібні регулярні тренування і поступова розтяжка всіх м’язів. Але головний секрет не в цьому. Шпагат завжди давався їй легко завдяки деяким правилам.

Для того, щоб сісти на шпагат, потрібно навчитися розслаблювати не тільки тіло, але і свою свідомість:

“Важливо зсередини, подумки, вчитися розслабляти м’язи в тих місцях, де вони не піддаються. Бо все, що ми в своєму житті робимо, повинно бути усвідомлено. Звичайно, не виключаючи вправи”, — розповіла Надія.

Надежда Мейхер
Надія Мейхер

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.