(Відео) Мама Ігоря Крутого розповідає про сина: “Мій син”

Маленький Ігор, у зв'язку з відсутністю іграшок, грався кришками від каструль.

Мама Ігоря Крутого, згадує, свою молодість і як вона вчилася в Харкові. Тоді всі дівчата були закохані в їх викладача Ігоря Васильовича. Тоді молоді дівчата поклялися, що у кого буде перший син, вона назве його Ігорем. Перший син народився у мами Крутого. І назвала вона його як і обіцяла – Ігор.

Маленький Ігор, у зв’язку з відсутністю іграшок, грався кришками від каструль. Ними він бив один як барабан. Часто хлопчик сидів задумливо про що думав. Мама каже, що можливо тоді вже він складав музику.

Як тільки у них відкрилася музична школа – маленький Ігор пішов в школу. Ходив він туди зі своїм акордеоном, хоч він був важким для нього.

Ігор дуже рано почав трудове життя. Спершу був викладачем. Заробляв він гроші сам і одночасно навчався. Жилося Ігорю Крутому дуже важко. Потім стало легше. Завдяки Ігорю мама побувала в чотирьох круїзах і була в багатьох країнах побачила світ. Мама ледве стримує сльози та розповідає як вона любить свого сина.

Мама каже, що її син дуже працьовитий і може відстояти свої права і якщо Ігор поставив мету перед собою він досягне її.

Ігорю Крутому пощастило зустрітися з хорошими людьми, які йому допомогли та вивели його в люди на велику сцену. Однак до теперішнього часу для Ігоря Крутого найсильнішим і неповторним авторитетом є його батько. Мамі Ігоря Крутого 85 років. Вона прекрасно виглядає і завжди в настрої. Дуже цінує відносини свого сина до неї та пишаєтся ним як і будь-яка мама.

Подивіться це відео і дізнайтеся подробиці життя талановитого композитора і відмінного сина.

Відео: мама Ігоря Крутого розповідає про сина