“Бульдога ” більше немає: Харламов залишився без фірми через несплату податків

Розлучення - не єдина погана новина для Харламова за останній час. Тепер податкова закрила фірму, співзасновником якої він є.

Про такі неприємності в житті і бізнесі шоумена Гаріка Харламова повідомила Федеральна податкова служба. Причин примусового закриття компанії мінімум дві. Перша – невиплата або несвоєчасна сплата податків. Друга – офіс компанії “Бульдог ” фактично не перебуває на тому місці, де зареєстрований. Тому у податковій виникли сумніви в надійності цієї фірми, і за очевидні порушення її вирішили закрити.

Федеральна податкова служба Росії закрила компанію коміка Гарика Харламова через борги

Федеральна податкова служба Росії закрила компанію коміка Гарика Харламова через борги
Федеральна податкова служба Росії закрила компанію коміка Гарика Харламова через борги

Як повідомляють в пресі, на момент закриття компанії Харламова, у нього все ще залишаються борги по податках, які він, судячи з усього, виплачувати поки не збирається.

Додамо, всього місяць тому популярний російський гуморист і його дружина актриса Христина Асмус оголосили, що вирішили розлучитися. Як вони заявили публіці – просто втомилися один від одного, і вирішили розійтися. Запевнили – залишилися в приятельських стосунках, і ні у кого немає образи. Єдина дочка пари залишилася з мамою. Гарику вже встигли приписати роман з Яною Кошкіною.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?