Прилучний послав прихильників дивитися “Дом-2 “: це моя сторінка!

Уже кілька місяців актор Павло Прилучний залишається в центрі уваги ЗМІ та шанувальників.

Це все через розставання з Агатою Муценіеце і нової інтрижки з актрисою серіалу “Татусеві дочки ” Мирославою Карпович. Схоже, Павлу набридли чутки і обговорення, і він вирішив поставити на цьому крапку. У коментарях до однієї публікації актор гостро відповів на питання фанатів.

Прилучний послав фоловерів дивитися “Дом-2 “

Прилучний послав передплатників дивитися "Дом-2"
Прилучний послав фоловерів дивитися “Дом-2”

“Ця сторінка відтепер буде присвячена дітям, новинним зведеннями про нові проекти і подорожі. Разом: якщо Ви сумуєте за Домом-2, то велком відписка”, – написав зірка серіалу Мажор.

За його повідомленням зрозуміло, що ніяких драм і з’ясувань відносин в профілі знаменитості більше не буде, і ті, хто про це запитують – можуть йти і дивитися Дом-2.

Однак цей коментар тільки підігрів бажання шанувальників більше розпитувати про його стосунки з колишньою дружиною Агатою, і про новий роман – з Мирославою Карпович. Але ні Павло Прилучний, ні “Маша Васнецова ” жодні зв’язки не коментують. Однак їх бачили в центрі Москви разом під час карантину. З огляду на те, що Павло панічно озирався на всі боки, він боявся що їх розсекретять шанувальники або журналісти.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.