Орбакайте, Жасмін, Валерія: знаменитості, яких били чоловіки

Згідно з офіційними даними, кожна 6 жінка в світі потерпає від домашнього насильства. Знаменитості - не виняток. Сьогодні ми розповімо вам про зірок шоу-бізнесу, які постраждали від чоловіків-тиранів.

Крістіна Орбакайте

Крістіна Орбакайте і Руслан Байсаров
Крістіна Орбакайте і Руслан Байсаров

Крістіна Орбакайте з 1997 по 2001 рік жила в цивільному шлюбі з бізнесменом Русланом Байсаровим, від якого має сина. Чоловік був запальним, агресивним і ревнивим. Під час одного з концертів він з незрозумілих причин почав бити артистку в гримерці. Крім синців та саден у Крістіни був зламаний ніс. Відомо, що в якості вибачень Руслан подарував співачці величезну квартиру в Москві, але стан в сім’ї це не поліпшило.

Валерія

Валерія і Олександр Шульгин
Валерія і Олександр Шульгин

Валерія вийшла заміж за свого продюсера Олександра Шульгіна в 1992 році. Разом вони прожили 9 років і народили трьох дітей. Всі роки спільного життя чоловік періодично бив Валерію і знущався над дітьми. Співачка двічі подавала на розлучення, але через залякування чоловіка забирала заяви назад. Валерія зважилася піти від Олександра після того, як він намагався її задушити.

Жасмін

Жасмин і В'ячеслав Семендуєв
Жасмін і В’ячеслав Семендуєв

Жасмін вийшла заміж в 1996 році за бізнесмена В’ячеслава Семендуєва. Тоді Жасмин була співачкою-початківецию, і її чоловік вкладав багато коштів для розкрутки артистки. Але фінансова допомога була не безкорисливою: чоловік через дружину намагався реалізувати власні амбіції. Дівчина не мала право на власну думку, а коли вона намагалася щось сказати, чи заперечити В’ячеслав бив її. Жасмін довго замовчувала це, але одного разу на одній з телепередач співачка розповіла про побої. Незабаром пара розлучилася, проживши разом 10 років.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.