Наші зірки за 2019 рік заробили більше 760 млн гривень, а більше всіх одна телеведуча – вгадайте, хто це

Податкова служба оголосила доходи українських селебрітіз за минулий рік по їхніх деклараціях. Загальна сума немаленька - 766 млн гривень. З них третина - на рахунку всього однієї зірки.

Прес-служба Податкової служби України, після здачі всіх декларацій, підбила підсумки. Зірки наші співали, танцювали і нас розважали не дарма – грошиків заробили чимало – цілих 766 мільйонів. Це майже в два рази більше, ніж за попередній рік, а вся справа у виборах – артисти активно брали участь в передвиборній гонці, за що отримували чималі гонорари.

Самі високооплачуваних український зірки
Самі високооплачуваних український зірки

Найцікавіше, що третина цієї суми на рахунку всього однієї телеведучої – це 261,6 млн грн. Хто це – ім’я названо не було, але спритні журналісти зірку вирахували – це Оксана Марченко. Просто Віктор Медведчук також подав декларацію, в якій змушений був у своїй декларації вказати і доходи дружини. Ось він і записав за Марченко 258,7 млн грн дивідендів від кіпрської компанії Tumillon Investments.

Ок
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Тобто, виходить, що більша частина її доходів – це дивіденди від записаного на неї бізнесу, а сама заробила вона трохи менше двох мільйонів. І це, швидше за все, теж бізнесові доходи – у Оксани є дві великі фірми в Криму, які Медведчук записав як російські, але українська податкова їх вважає українськими і вимагає сплачувати податки і збори.

Свої контракти на ТБ Марченко майже все втратила через політичну позицію чоловіка щодо конфлікту з Росією. А ще у його дружини є частка в акціях Газпрому РФ.

Другим в рейтингу за доходами став теж не названий футболіст – він задекларував 24,5 млн. Швидше за все це гравець клубу “Шахтар ” Донецьк Андрій П’ятов, його заробіток за місяць озвучений в суму $ 155 тисяч.

Андрій Пятов
Андрій Пятов

Третім у списку став український співак з 15,3 мільйонами доходу. Тут думки журналістів розділилися, одні вважають, що це улюбленець жінок Олег Винник, інші кажуть, що Monatik заробляє більше. Також було названо ім’я Потапа, але швидше за все він в цій трійці не лідер в минулому році.

Монатік, Винник і Потап
Монатік, Винник і Потап

Думаємо, що хтось із них скоро сам видасть цей секрет, щоб показати свою першість.

Всі зірки оптом заплатили 59 млн грн. податків і 7 млн військового збору.

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.