Філ з “Бригади” довів до сліз: що сталося з Вдовиченковим

Серіал "Бригада" - один з найпопулярніших в Росії і сусідніх країнах.

Герої цієї картини надовго полюбилися глядачам, і стали легендами. Один з таких легендарних акторів – Володимир Вдовиченков. У серіалі він виконував головну роль. Молодий Філ – улюбленець тодішніх підлітків і молодь “бандитської епохи”.

Як змінився Філ з Бригади?

Філ з "Бригади"
Філ з “Бригади”

Крім своїх ролей в кіно, Володимир зараз активно веде соціальну мережу Інстаграм, де ділитися з шанувальниками творчості своїми знімками, думками, порадами і кадрами знімального життя.

Нещодавно Вдовиченков порадував своїх шанувальників новою фотографією з культовим режисером 90-х Олексієм Сидоровим. Саме він очолював знімальну групу на зйомках легендарної “Бригади “. Сидоров і Вдовиченков на фото зображені зі скупими, чоловічими посмішками на обличчях. Вдовиченков вибрав для себе строгий костюм, а Сидоров – сорочку і джинси.

Також Вдовиченков анонсував новий фільм, де також режисуру очолить культовий Сидоров.

“Двадцять років по тому. Олексій Сидоров і Володимир Вдовиченков. Знову знімаємо кіно. Блін, я щасливий! “, – написав артист Вдовиченков.

Однак поки ніяких подробиць нового фільму Вдовиченков поки не розкрив. Тому фанатам залишається чекати новин.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.