Психлікарня, наркотики і скандальне розлучення. Історія Джигана

Сьогодні, 2 серпня, популярному реперу Джігану виповнюється 35 років.

За роки своєї популярності він потрапляв в різні скандали, любовні історії і сварки. Шанувальників він намагався здивувати статусом багатодітного батька, численними коханками і збритими бровами.

Як все починалося?

репер Джиган
репер Джиган

Джиган, а тоді ще Денис Устименко-Вайнштейн народився в українській Одесі в родині моряка. З малих років він захоплювався музикою і спортом. Серед його юнацьких досягнень – чемпіонство України з рукопашного бою.

Музика теж давалася легко і була цікавою. Першу пісню Денис записав в дев’ятому класі, презентувавши її на випускному вечорі перед школярами. Потім хлопець почав проводити хіп-хоп вечірки для однолітків, а значна колекція дисків дозволила йому стати діджеєм.

Цього було недостатньо для реалізації амбіцій, і незабаром під псевдонімом GeeGun репер відправився в Москву підкорювати світ шоу-бізнесу.

Переломним моментом став виступ Джигана на церемонії вручення нагород MTV RMA. Там його помітили і покликали на велику сцену.

Репер збрив брови і показав це в прямому ефірі
Репер збрив брови і показав це в прямому ефірі

Історія Джигана: від щасливого шлюбу до психіатричної клініки – один крок

Шлюб репера і красивою успішної моделі Оксани Самойлової вважався ідеальним. Він – успішний музикант, який кожен день з’являється на ТБ. Вона – затребувана модель. А між тим, ще й дружина, яка подарувала чотирьох дочок. Що може бути краще?

Джиган і його сім'я
Джиган і його сім’я

Але практично з початку 2020 року увага шанувальників прикута не до творчої стороні життя репера Джигана, а до його особистих проблем. Цієї зими гострими приводом для обговорення стало розлучення Джигана і його обраниці Оксани Самойлової. Це при тому, що заяву про розлучення вони зробили через кілька днів після народження четвертої дитини.

Джиган з дружиною Оксаною Самойлової та четвертої донькою
Джиган з дружиною Оксаною Самойловою та четвертої донькою

Причиною стало те, що дружина Оксана дізналася про численні зради репера. Сам він цього не заперечував. Після довгої розлуки, коли Оксана на час виїхала в США, а Джиган залишився в Москві лікуватися від наркотичної залежності, пара все ж переосмислила свої відносини і вирішила не розлучатися.

Як заявляла Оксана Самойлова в одному з інтерв’ю, таке рішення вона прийняла виключно через дочок – хоче, щоб у них була повна сім’я.

Зараз Джиган намагається загладити провину в зраді і у вживанні наркотиків. Репер побував в чотирьох клініках, потім повернувся до музики – записав хіт «Офігенний хавчик».

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.