Поплавського оштрафували, поки він бігав на ринок: ректору не вдалося відмазатися від штрафу

Навколо найбільш популярного "співаючого ректора " країни знову розгорівся скандал.

На цей раз пропіаритися йому допомогли не студентки в коротких спідницях, а його ж порушення правил дорожнього руху. Зоряний ректор приїхав на Бессарабський ринок, і припаркував свій автомобіль на лівій смузі.

Михайло Поплавський оплатить штраф за неправильну парковку

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Мабуть, Михайло так поспішав, що забув, що так паркуватися не можна. Поліцейські виявилися не фанатами творчості ректора і музиканта, і вліпили артисту постанову. Тепер протягом 14 днів Поплавський повинен сплатити штраф згідно із законодавством.

Відзначимо, Михайло Поплавський – “співаючий ” ректор, навколо якого постійно збираються чутки і скандали. Екс-в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун назвала Поплавського збоченцем, аргументуючи свою думку тим, що він веде себе як збочений підліток – з’являється в епатажних нарядах в компанії не зовсім одягнених студенток, і “смітить” грошима на камеру.

Зараз Михайло Поплавський вже не обіймає посаду ректора, але найпопулярніший культурний навчальний заклад країни все ще носить ім’я одіозного шоумена, і між студентами називається “Поплавок “.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.