«Пропонував їй кар’єру через ліжко»: дружина Ігоря Ніколаєва висловилася про можливе розлучення

Шлюб Ігоря Ніколаєва можна назвати зразковим - 15 років щасливого життя, п'ятирічна донька, яку виховують в любові і щасті. Що може бути краще?

Ігор Ніколаєв – знаменитість солідного рівня, тому не дивно, що про нього регулярно з’являються якісь чутки. Ось і зараз нікому не відома співачка Наташа Бінаклес розповіла – Миколаїв запропонував їй успіх і кар’єру через ліжко.

“Кар’єра через ліжко “: дружина Миколаєва розповіла, що думає з цього приводу

Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв

Як розповіла якась Наташа Біналекс журналістам – до продюсера Ігоря Ніколаєва вона прийшла за допомогою в розкручуванні власного бренду. А той вельми неоднозначно натякнув, що Наташа може потрапити на естраду особливим шляхом. За словами Наташі, вона відмовилася від цієї пропозиції.

Журналісти звернулися до дружини композитора Юлії Проскурякової. Вона сказала, що не вірить в подібні заяви, і вважає їх не більше ніж невдалою спробою зіпсувати репутацію дружина.

Близьких знайомих сім’ї також повеселила заява починаючої співачки. На їхнє переконання все це зовсім не схоже на Ігоря. Композитор, до того ж, дуже практична людина. Якщо вже він візьметься працювати з молодою зіркою і продюсувати її, то тільки за реальні гроші від спонсорів. А обіцяти “кар’єру через ліжко” – абсолютно не в стилі Миколаєва.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.