Новий образ Єфросиніної: потрібно змінюватися і всередині, і зовні

Українська телеведуча, блогерка і волонтерка Маша Єфросиніна опублікувала фото в новому образі - яскрава, гаряча, приваблива.

Машу Єфросиніну багато хто знає як телеведучу, яка не тільки ніколи не брала участь ні в яких скандалах і сварках, а й як особистість, яка активно бореться з насильством. Також вона пропагує милосердя, толерантне ставлення до всіх і виступає в якості мецената в десятках благодійних проектів. За це Єфросиніна в 2020 році була нагороджена орденом Княгині Ольги.

“Я вважаю, що змінюватися потрібно! Не тільки внутрішньо, але й зовні “

 

Такими словами Марія підписала публікацію, і прикріпила фото нового іміджу. Яскрава брюнетка з чубком і в сонцезахисних окулярах – такою Єфросиніну шанувальники ще не бачили. Селебріті пояснила, що зовнішні зміни мотивують і дають своєрідний поштовх для перебудов всередині. Так, завдяки зміні зачіски можна поміняти своє мислення і зважитися на те, про що раніше боявся навіть думати.

Також Маша підкреслює – в зовнішності потрібно відмовитися від будь-яких стандартів. Тільки сама людина здатна вирішити що йому або їй підходить і як буде краще.

“Та й звідки ці стандарти? Вони нагадують мені продавців в магазині одягу, які, коли ти береш річ в примірювальну, кричать тобі:« почекайте, це не ваш розмір, принесу більше! Цей на вас не налізе ».. А ти виходиш до них у взятому тобою розмірі, який ідеально сів на фігуру, і прям хочеться щигля відважити “, – відверто каже знаменитість.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.