Забув про Тіну Кароль? Дан Балан кинув все і поїхав відпочивати

Вже практично місяць від молдавського музиканта Дана Балана немає ніяких звісток.

А при цьому всьому фанати помітили, що його кохана Тіна Кароль не дуже то і переживає через відсутність коханого. Зараз Дан нарешті перервав своє мовчання, і розповів, що подорожує. Знімок і багатозначний підпис він опублікував у себе в Інстаграм.

Дан кинув Тіну і поїхав відпочивати: їм потрібна пауза

«Дорога обрана … мандрівник повинен рухатися далі …», – таким підписом виділив знімок в своєму профілі Дан Балан. На фотографії зображений сам музикант, який сидить на дорозі і дивиться вдалину.

 

Фанати тут же кинулися розпитувати співака куди він так надовго пропав і коли повернеться до аудиторії. Виникла думка, що Балан занурився в депресію через те, що у нього не вийшло завоювати серце прекрасної Тіни. Однак ні Тіна, ні Дан свої особисті відносини не коментують, тому шанувальникам доводиться тільки здогадуватися.

Історія любові Дана і Тіни

Вона почалася на зйомках крайнього десятого сезону проекту “Голос країни “, який виходив на українському телеканалі 1 + 1.

Дан і Тіна почали "службовий роман" на зйомках проекту Голос країни
Дан і Тіна почали “службовий роман” на зйомках проекту Голос країни

Там Дан Балан і Тіна Кароль виступили в якості зіркових тренерів. Як коментував продюсер проекту – історія Дана і Тіни – це казка, написана ними самими, і ніякого піар ходу тут немає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.