Віктор Павлик відреагував на смерть сина: “Тепер ти мій ангел “

Віктор Павлик переживає страшну трагедію - помер його 21-річний син Павло.

Хлопчик помер 7 серпня. Діагноз – саркома хребців. Батько в терміновому порядку скасував всі свої справи і приїхав прощатися. Поки ніяких коментарів від нього не надходило, проте в інстаграм він опублікував відео під свою ж пісню з підписом: “Спочивай з Богом, синку. Ти тепер мій ангел. Царство небесне “.

“Тепер ти мій ангел “: Павло Павлік помер в 21 рік

 

Шанувальники творчості музиканта в коментарях висловлюють йому слова співчуття. Віктор і його колишня дружина Лара не були готові до такої трагедії зараз. Хоча стан хлопчика останнім часом і почав стрімко погіршуватися, всі щосили сподівалися, що він зможе подолати це.

Дата похорону поки не оголошена, проте нова дружина Павлика Катерина Репяхова вже поспішає покинути курорт в Болгарії, на якому відпочивала з мамою останні кілька днів.

Вона виклала у себе в Інстаграм пост, що не може полетіти, найближчий рейс тільки на неділю.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.