Ляшко показав свої яйця в TikTok: у кого з політиків ще такі?

Одіозний український політик Олег Валерійович Ляшко любить дивувати, і вміє правильно це робити.

Цього разу Ляшко забрався в курник, де демонстративно ходив і збирав яйця. Коли набрав цілий оберемок, звернувся на камеру і сказав: “Справжні українські яйця! Ляшкові яйця! Скільки, п’ятеро курей? І десять яєць! Дякую, курочки! “. Шанувальники посміялися, але відзначили, що Олег Валерійович креативно підходить до ведення своїх акаунтів в соціальних мережах.

Справжні українські яйця. А у кого з політиків ще такі?

@liashko_official

В кого ще з політиків є такі яйця?!)) #село #яйцяляшка #яйця

♬ оригінальний звук – liashko_official

Український політик славиться тим, що виступає за розвиток села. На його думку, люди з міст дискримінують сільських представників. Тому головний радикал країни нерідко використовує у своїй агітації або рекламі корів, биків, свиней, вила, курей і т.п. Зараз він не перебуває у Верховній Раді, хоча був в числі кількох попередніх скликань. Однак є шанс, що шанувальники і виборці побачать Олега Ляшка і в дев’ятому скликанні – він планує балотуватися в Раду від округу померлого кандидата. Поки намагається завоювати довіру провокаційними відео, над якими можна посміятися.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.