Каменських розповіла, як змінилося її життя з поповненням в сім’ї: дружина Потапа сповнена ніжності

Нещодавно одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, яка набрала популярність завдяки дуету Потап і Настя, стала «багатодітною сім'єю». Нарешті Каменських розповіла, як змінилося їхнє з Потапом життя після поповнення.

Чутки про вагітність співачки ростуть сніжним комом, але матусею стала не вона, а її улюблена собака Мімі.

Настя со своей любимой собакой Мими
Настя зі своєю улюбленою собакою Мімі

Сьогодні вранці дружина Потапа порадувала шанувальників новим фото в Instagram. У підписі до публікації Настя зізналася, що прокидатися вдома для неї найкраще:

«Вдома завжди так класно! Тут найприємніші пробудження, смачні сніданки та найрідніші люди. Як приємно кожного разу повертатися в цей свій маленький світ».

Співачка дуже любить їх з Потапом затишний куточок, адже там особлива атмосфера, яку вони створили разом. До того ж настрій піднімає Мімі з її цуценятами.

Нагадаємо, офіційно про свої стосунки зіркова пара повідомила всій країні в день пишного одруження 23 травня 2019 року, хоча законними чоловіком і дружиною вони стали ще в жовтні 2018-го. До цього в пресі ходили чутки про роман артистів, проте ніхто з них і не підтверджував, і не спростовував ці домисли.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

До Каменських Олексій Потапенко був одружений на продюсері Ірині Горовій. Їх розставання було тихим і без скандалів, до того ж зараз вони знаходиться в прекрасних дружніх відносинах — Ірина навіть гуляла на весіллі екс-чоловіка з новим кавалером.

Потап і Настя живуть в двоповерховому особняку під Києвом. На його території багато рослин, є затишне місце для відпочинку і великий басейн. Інтер’єр виконаний в сіро-білих тонах з елементами натурального дерева, що виглядає дуже стильно.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.