Пухляшу загрожує «скажена їжа» в новому кліпі Little Big: мережу підірвало відео

Пухляш - герой, який приніс колосальний успіх пісні Uno. Її випустили перед Євробаченням, і вона побила всі рекорди за кількістю переглядів.

Саме тому цей “козир ” знову дістали з рукава – герой засвітився і в новому кліпі музикантів. Російська група Літл Біг презентувала пісню Tacos, і опублікувала кліп на неї на своєму офіційному Ютуб-каналі. Там Дмитро Красилів (він же Пухляш) рятується від  “шаленої їжі”, яка загрожує чоловікові.

За лічені години ролик набрав 2,5 мільйона переглядів: Пухляш жжот!

Як відомо, творчість епатажної групи Літл Біг націлена на те, щоб в жартівливій і смішний формі продемонструвати деякі проблеми суспільства. Цього разу музиканти і їх команда вирішили загострити увагу на проблемі обжерливості.

Сюжет кліпу розповідає про любов до їжі. Учасники групи приміряли на себе несподівані образи – кетчупу, гірчиці, хот-дога, пляшки солодкої газованої води. А Пухляш скидає синій костюм, в якому він танцював в кліпі UNO, надягає домашній халат і збирається вечеряти. Смішних танців Дмитра Красилова шанувальники так і не побачили, проте переконалися, що той майстерно володіє мімікою обличчя.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.