Даша Квіткова розповіла про весілля з Добриніним: Оля Цибульська і група KAZKA обійшлися в кругленьку суму

Нещодавно завидна пара Даша Квіткова та Микита Добринін зіграли розкішне весілля, яке, очевидно, вилилося парі в копієчку. Особливо якщо враховувати те, що на заході виступали Оля Цибульська та Казка.

Так, переможниця «Холостяка-9» зізналася, що бюджет церемонії коливався в районі 80-85 тисяч доларів. І це без урахування того, що у Дарини було дві зшитих спеціально для неї сукні, без урахування кілець і костюмів для чоловіка. Всього на святкування запросили близько семи десятків гостей.

Переможниця «Холостяка-9» Даша Квіткова зізналася, скільки коштувало їх з Микитою Добриніним розкішне весілля і хто його оплатив

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

Після такого гучного і розкішного бенкету Даша і Микита полетіли в Туреччину на медовий місяць. Очевидно, бюджет в 85 тис дол на весілля здався не таким вже й великим, раз у молодят залишилися гроші на закордонні курорти.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

Даша в своєму інтерв’ю зазначила, що оплачували вони з Микитою своє одруження разом, і допомоги з боку батьків не приймали.

Нагадаємо, відносини Даші Квіткової та Микити Добриніна почалися на шоу «Холостяк-9». Навесні цього року вони офіційно розписалися, а церемонію одруження відклали на літо через епідемію.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.