Тіна Кароль розбурхала домашнім видом без макіяжу і показала зайве: в кадр випадково потрапив чоловік і можливо це Дан Балан

Українська співачка Тіна Кароль розбурхала собою домашньою без макіяжу і показала зайве. Уважні шанувальники помітили в кадрі на задньому плані чоловіка, особу якого співачка приховує.

У повсякденності не на публічних заходах зірка рідко чепуриться, намагаючись берегти шкіру та волосся, адже постійні укладки і яскравий макіяж позначаються на їх стані. Крім того, артистка вважає за краще простий одяг і повну відсутність прикрас.

Тина Кароль в обычной жизни очень скромная
Тіна Кароль в звичайному житті дуже скромна

Ось що героїня статті сказала з цього приводу в одному зі своїх інтерв’ю:

«У звичайному житті я не підкреслюю свої принади і не одягаюся з розрахунком когось вразити. Намагаюся бути максимально скромною і купую практичні речі. Якщо вони ще й недорогі — взагалі чудово», — каже Тіна.

Виконавиця цього не приховує і час від часу ділиться собою домашньою в Instagram-stories. На цей раз Кароль мило посміхнулася на камеру, позуючи без макіяжу, та навіть засвітила на фоні чоловіка і пікантний елемент гардеробу.

Звичайно, фанати не залишилися осторонь і тут же почали ділитися емоціями від побаченого:

  • «Хтось вже сказав про чоловічу руку і білизну на задньому плані?»;
  • «Як можна бути такою гарною? Обожнюю ось таку Тіну — з пучком і без макіяжу»;
  • «Хочеться вірити, що на задньому плані Дан»;
  • «Як завжди чудова»;
  • «Найніжніша».
Тина и Дан
Тіна і Дан

Варто відзначити, що недавно Кароль вперше заговорила про майбутнього чоловіка, хоча і кокетливо зніяковіла на питання про Балана. Інтрига з приводу їхнього роману наростає з кожним днем і шанувальники чекають не дочекаються того дня, коли вже розкриється вся правда.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.