Містичний страх Валентини Легкоступової став реальністю: співачка передчувала смерть

Історія смерті співачки і виконавиці хіта "Ягода-малина " Валентини Легкоступової досі викликає багато запитань. Однак шанувальники не виключають, що її трагічна смерть покрита і містичною складовою.

Смерть Валентини стала раптовою і болючою подією для близьких. Багато нез’ясованих деталей не дають спокійно жити, а друзі померлої розкопали – в її смерті є містичний слід.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

«Чого вона боялася – це піти, не встигнувши попрощатися з рідними і близькими. Про це вона говорила якось в інтерв’ю ще в 1992 році. Вона не могла уявити цю грань між буттям і небуттям. Не можу повірити, що цей її страх став реальністю », – каже журналістам подруга померлої Валентини Ольга Бєляєва.

Померла Валентина Легкоступова. Як тепер розділять її спадок родичі?
Померла Валентина Легкоступова. Як тепер розділять її спадок родичі?

Як все було? Популярну радянську і російську співачку Валентину Легкоступову і її чоловіка Юрія Фірсова відправили на реабілітацію в спеціалізовану клініку. Дочка Легкоступової наполягала на боротьбі з алкогольною залежністю, від якої подружжя страждало удвох. Там під час діагностики у співачки виявили серйозну травму голови. Її терміново відправили в реанімацію і зробили операцію. Однак на тлі травми і надмірного споживання алкоголю організм співачки ослаб і розпочалася низка ускладнень.

Померла Валентина Легкоступова
Померла Валентина Легкоступова

Ніхто не знає за яких саме обставин Валентина отримала травму. Її чоловік Юрій стверджує, що дружина впала у ванній. Цю версію як основну розглядає слідство. Однак дочка Валі не вірить, стверджує, що Фірсов займався рукоприкладством і травма матері стала результатом удару, можливо навіть по п’яні.

У справі з’явилися нові обставини. Зараз близька подруга Валентини Валеріївни стверджує, що співачка передчувала свою смерть.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.