Наслідки коронавируса. Кеті Перрі та Орландо Блум скасували весілля

Закохані збиралися провести церемонію на початку літа в Японії.

Співачка Кеті Перрі та Орландо Блум скасували весілля через коронавірус. Зоряна пара планувала одружитися на початку літа. На церемонію, яка повинна була відбутися в Японії, запросили 150 осіб.

«Кеті була дуже схвильована, що вагітна піде до вівтаря. Вони обидва були такі задоволені, що вдалося розібратися з усіма дрібницями, але через коронавируса все довелося поставити на паузу », – розповіло джерело, близьке до пари.

Нагадаємо, що закохані познайомилися на 73-й кінопремії «Золотий глобус» у січні 2016 року. Пара ставила відносини на паузу, проте в лютому 2018 знову зійшлися. У наступному році вони побралися, а недавно Кеті Перрі зізналася, що чекає дитину.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Готовий на все: відомі жінки розповіли про романтичні вчинки партнерів.

Нагадаємо, що Пономарьов переспівав легендарну Вовчицю.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.