Самойлову зацькували через її примирення з Джиганом: “Цей чоловік не ваш! “

Дружина скандального репера Джигана Оксана Самойлова потрапила на хвилю ненависників через те, що пробачила свого чоловіка і відновила з ним стосунки.

Сама модель не раз відзначала, що робить це виключно заради дітей, адже не хоче забирати у них щасливе майбутнє. Однак шанувальники і люди, які просто стежать за життям молодий багатодітної мами, які не увійшли в становище і не зрозуміли Оксану. А кардинально навпаки – стали завалювати її звинуваченнями та образами.

“Тряпка і терпило”: в соціальних мережах моделі з’явився пост, в якому вона звернулася до хейтерів

 

Знаменита модель і дружина Джигана Оксана Соколова написала: “Хлопців, вистачить дорікати мені за те, що я живу зі своїм чоловіком. Це моє життя, розумієте? Моя. Чи не ваша. І чоловік цей не ваш, і діти не ваші “.

Обурені коментарі Соколової зібрали як армію тих, хто підтримує її, так і тих, хто засуджує. Мовляв, якщо ти вже знаменитість, і виставляєш все життя напоказ, то будь добра, прислухайся до фанатів.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.