Павло Прилучний вже підшукує заміну Агаті Муценієце для ролі в серіалі «В клітці»

Після розлучення зіркової пари Агата Муценієце стрімко втрачає роботу в спільних проектах з колишнім чоловіком. Відомо, що Павло Прилучний вже підшукує актрису їй на заміну для ролі в серіалі «В клітці».

З моменту розлучення Муценієце з Прилучним акторка отримує один удар за іншим. Незважаючи на те що новина про розставання пари з’явилася ще кілька місяців тому, пристрасті не вщухають досі. Втратою ролі Агати в спектаклі «Авантюристи мимоволі» все не обмежилося.

Театральная постановка «Авантюристы поневоле»
Театральна постановка «Авантюристи мимоволі»

І хоча дітей тепер уже колишнє подружжя продовжують виховувати разом, їх професійні шляхи розійшлися. Не так давно агент актриси повідомила, що їй так і не надали сценарій продовження телесеріалу, де Агата грала кохану героя Павла. У відповідь на це представники проекту заявили, що зірка сама не підписала контракт.

Павел и Агата в начале съемок сериала «В клетке» еще до развода
Павло і Агата на початку зйомок серіалу «В клітці» ще до розлучення

Прилучний же відкрито зізнався, що вже зайнятий пошуком нової екранної пасії:

«Будуть нові любовні лінії, буде набагато цікавіше. Зараз шукаємо актрису на роль головної героїні», — розповів артист.

Муценієце підозрювала, що її виживуть з серіалу через напружені відносини з екс-чоловіком, адже він виступає продюсером «В клітці». Тепер же хейтери впевнені, що Павло просто візьме в команду нинішню обраницю — зірку «Татусевих доньок» Мирославу Карпович. Вона ж і зайняла місце Агати в «Авантюристах».

Прилучный и Карпович
Прилучний і Карпович

З подібним матері дітей Прилучного довелося зіткнутися ще в грудні минулого року. Тоді вона активно готувалася до вистави «Косметика ворога», знову-таки разом з чоловіком, проте її несподівано замінили Мирославою.

Афиша спектакля «Косметика врага»
Афіша вистави «Косметика ворога»

Варто сказати, що головний герой «Мажора» різко реагує на будь-які зауваження в мережі щодо своєї нової пасії. І хоча їх роман вже не є таємницею, вони до сих пір нічого не афішують.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.