Скільки коштував похорон Валентини Легкоступової: «Чоловік не дав ні копійки»

14 серпня стало відомо про смерть виконавиці хіта «Ягода-малина». Співачка пішла з життя дуже несподівано, тому ця новина так вразила багатьох. Чотири дні тому пройшов похорон Легкоступової, який обійшовся її сім'ї зовсім недешево.

Для Валентини була обрана елітна італійська біла труна з міцних порід дерева. Її вартість без подушок, покривала, квітів і всього іншого становить близько 400 тисяч рублів і це без націнки. А ось повна ціна з усіма необхідними атрибутами доходить до мільйона, тим паче це були похорони зірки.

Прощание с Валентиной
Прощання з Валентиною

Після церемонії прощання артистку кремували — на Троєкуровському кладовищі таке поховання обійдеться в 350 тисяч. До речі, поки невідомо, що саме рідні збираються робити з прахом Легкоступової.

Як заявила подруга покійної виконавиці Наталя Штурм, чоловік Валентини Юрій Фірсов не дав ні копійки на організацію та проведення поховання дружини. Увесь фінансовий тягар на себе взяла дочка героїні статті Аннета Бриль за допомогою друзів і колег зіркової матері. З огляду на те, що чоловіка звинувачують в загибелі співачки, на відспівування і кремацію його так і не пустили.

Юрий Фирсов на похоронах жены
Юрій Фірсов на похоронах дружини

Варто сказати, що на прощанні з Легкоступовою було небагато публічних персон. Проте співак Сергій Пєнкін прийшов не тільки попрощатися з подругою, але і висловитися. Він вважає покійну талановитою артисткою і цінувати її потрібно було за життя, а не після того, як вона пішла.

Скандал на церемонії теж трапився — шанувальники Валентини сподівалися проводити її в останню путь оплесками, проте після панахиди їх попросили покинути зал. Назад їх уже не запросили — знаменитість кремували без виносу труни до людей.

Церемония прощания с Валентиной Легкоступовой
Церемонія прощання з Валентиною Легкоступовою

Публіка була дуже обурена ситуацією, вважаючи, що родичі вчинили з нею не по-людськи, адже за життя вона і без того була обділена увагою:

«Навіть не почула останніх оплесків після смерті. Хіба так можна?».

Співачка Азіза встала на захист близьких покійної і пояснила, що всьому виною технічні моменти. Справа в тому, що при кремації труна відразу опускається під підлогу разом з технічним спорудженням, на якому стоїть, а значить і винести її на вулицю в даному випадку було неможливо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.