Каменських застукали з іншим чоловіком: Потап такого точно не очікував

Настя Каменських на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала зворушливе фото з чоловіком, і це був не Потап.

Про відносини Насті Каменських і Потапа говорили з тих самих пір, як продюсер розлучився зі своєю дружиною Іриною кілька років тому. Втім, пара приховувала свій роман, а публіці доводилося тільки здогадуватися. У травні минулого року зіркова пара оголосила про свої стосунки, несподівано зігравши весілля. З тих пір Настя Каменських і Потап регулярно діляться спільними сімейними фотографіями зі своїми шанувальниками в Інстаграм. Однак цього разу Каменських опублікувала на своїй сторінці фотографію, де вона цілується зовсім з іншим чоловіком.

Каменських поцілувалася з Горбуновим

Настя Каменських в своєму мікроблое привітала з 50-річчям ведучого Юрія Горбунова. Співачка опублікувала архівне фото, на якому вона знята за секунду до поцілунку з відомим ведучим.

На знімку Настя зображена ще з пишними формами, до схуднення. “З Днем народження сонечко. Ми тебе дуже любимо. Залишайся таким же класним чуваком », – підписала фото співачка. У коментарях підписники приєдналися до привітання Насті, а деякі пожартували над співачкою, пригрозивши розповісти про поцілунок Потапу. «Фото з поцілунком явно зайве», «Ого! Я Потапу розповім »,« Юрець, Потап і накостилять може »,« Настя як була красунею, так і залишилася », – прокоментували підписники.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.