Як і чим живе Агата Муценіеце після розлучення з Павлом Прилучним і при чому тут Мирослава Карпович з “Татусевих дочок “?

Навіть після розлучення Агати і Павла, їх пара залишається в центрі уваги. Хтось підтримує Прилучного, хтось засуджує його за зраду.

А якщо оцінити творчість Агати Муценіеце і її особисте життя, то може здатися, що розставання з актором Павлом Прилучний пішло їй тільки на користь. Вона запустила новий проект “Чесний розлучення “, де спілкується з популярними чоловіками і жінками, які пережили в своєму житті шлюборозлучний процес. Таким чином Агата намагається донести до своєї аудиторії, що розлучення – це не кінець життя, а новий початок, новий виток і букет можливостей для змін.

У червні суд офіційно розвів Муценіеце і Прилучного, їх 7-річний син Тимофій і 4-річна дочка Мія залишилися з мамою

Сім'я Агати Муценіеце до розлучення
Сім’я Агати Муценіеце до розлучення

Зараз Агата з дітьми живе в столичній квартирі, яку подружжя придбало ще будучи в шлюбі. Через два з половиною місяці після розлучення, можна стверджувати, що Агата Муценіеце вичавила максимум корисного з травматичного досвіду розставання.

Агата Муценіеце і екс-чоловік Павло Прилучний
Агата Муценіеце і екс-чоловік Павло Прилучний

Агата залишається затребуваною театральної і кіноактрисою. Хоча вона пішла з серіалу “У клітці ” не без впливу Прилучний, який є його співпродюсером. Зараз Муценіеце знімається в серіалах «Крюк» і «Карлик».

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.